Red Carpet

Jojo, declaraţii pentru omul care i-a decis cariera şi a adus-o pe covorul roşu: “Şi-a dorit să fiu ca o avalanşă”

Jojo, declaraţii pentru omul care i-a decis cariera şi a adus-o pe covorul roşu: “Şi-a dorit să fiu ca o avalanşă” camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Jojo are convingerea că tot ce reprezintă ea astăzi i se datorează unui singur om. Actriţa nu îl poate uita pe Sergiu Nicolaescu, regizorul care i-a decis, practic, cariera în cinematografie.

“Ultimul corupt din România”. Ce film potrivit pentru vremurile pe care le trăim. Eram la trei luni după ce l-am născut pe Achim. A doua întâlnire pe platourile de filmare cu domnul Nicolaescu a fost mult aşteptată. Vedeţi cât eram de concentrată la ce indicaţii îmi dădea? Nu îmi amintesc ce îmi spunea în momentul acela, însă privind figura mea şi locaţia în care ne aflam, probabil că filmam scena din birou unde şi-a dorit să fiu ca o avalanşă. Am adorat fiecare minut de lucru cu dumnealui. În plus, a fost singurul platou de filmare din viaţa mea unde echipa nu vorbea, şoptea, din respect pentru marele regizor. Eu una o să-l preţuiesc pentru totdeauna. Mi-a oferit debutul meu cinematografic, şi o continuare a primului film pe care nu o voi uita niciodată, cu o distribuţie de aur. Practic, m-a transformat în actriţă de cinema. Chapeau, domnule Nicolaescu. Vă iubesc! Azi, mâine, pentru totdeauna!”, mărturiseşte Jojo.