Vedete

Jojo: "Îmi e dor de libertatatea de a ieşi când vreau din casă"

Jojo: "Îmi e dor de libertatatea de a ieşi când vreau din casă"

Izolată la domiciliu, Jojo îi transmite un mesaj emoţionant soţului său. Actriţa recunoaşte că îi e de dor de lucrurile pe care le făcea în trecut, dar simte că are tot pentru că are familia aproape.

"Când viaţa îţi oferă mult, de cele mai multe ori ai senzaţia că e prea puţin. Nu îmi place să iau lucrurile gratuit. De foarte multe ori mă bucur precum un copil de o rază de soare sau de mişcarea liniştită a crengilor când bate uşor vantul. Deşi nu a trecut atat de mult timp de când suntem în casă, sunt momente în care mi se face dor. De strada de lânga casă pe care mergeam până la sală, de doamna prietenoasa de la magazinul din colţ cu care conversam deseori, de râsetele copiilor seara în parc, de agitatia şi zumzetul inconfundabil al vieţii.

Şi cred că cel mai dor îmi e de sentimentul acela plutitor de libertate pe care în mod normal nu aş fi simţit-o, pentru că mi se parea că e a mea, că îmi aparţine. Libertatea de a ieşi când vreau din casă, de a duce copiii oriunde, oricând, de a socializa. În astfel de clipe mă bucur şi mai mult că ne avem unul pe celalalt în familia asta. Tu şi copiii sunteţi in continuare libertatea mea, atunci când şi libertatea încetează să existe Paul Ipate. Ia-mă în braţe şi aminteşte-mi de un val. De o zi cu soare şi de săruturile noastre pe care le-am purtat prin întreaga lume ca mesageri ai iubirii noastre. Chiar dacă nu aş mai avea nimic, am tot. Pentru că am inima plina de voi şi de trăirile noastre", mărturiseşte Jojo.

Modifică Setările