Vedete

Jojo îşi sărbătoreşte fiul. Achim împlineşte 10 aniJojo îşi sărbătoreşte fiul. Achim împlineşte 10 ani

camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Crede că apariţia lui în viaţa ei reprezintă o minune. Îl admiră pentru înţelepciunea lui şi pentru felul în care simte lucrurile. Jojo îşi aniversează astăzi fiul şi bifează acest eveniment cu un mesaj de suflet. Achim împlineşte 10 ani.

“Acum 10 ani de zile, în seară din 9 iunie către 10, am ascultat “Born to be wild” de peste 50 de ori. Nu am putut dormi toată noaptea şi mă gândeam că o să nasc în două zile, pe 12. În data de 10 iunie s-a hotărât să vină, mai devreme decât în dată stabilită, cel care urmă să mă înveţe ce înseamnă iubirea supremă”, spune Jojo.

Achim Ioan Grama s-a născut pe 10 iunie şi i-a transformat fiecare zi, începând cu acel moment, într-o sărbătoare. 

“Când îl privesc, de multe ori am în faţa ochilor bebeluşul perfect pe care l-am pupat pentru prima oară pe obraz şi care m-a privit liniştit, de parcă deţinea întreagă înţelepciune a lumii. La fel se uită la mine şi azi, de parcă ar şti lucruri la care noi, ceilalţi, nu avem acces. Generaţiile lor au venit pe lume cu un alt destin şi cu o altă încărcătură energetică. Mă înclin în faţa miracolului vieţii care acum are aproape înălţimea mea şi îi spun că îl voi iubi necondiţionat pentru o eternitate! La mulţi ani prinţ! Îi mulţumesc Domnului că te-a adus în viaţa mea şi ţie că m-ai ales să îţi fiu mamă.  Aştept cu toată dragostea anii frumoşi şi valoroşi care ne aşteaptă în continuare. Să fii sănătos, iubit, liniştit şi să razi mereu din toată inima! Te iubim Achim!”

 

Modifică Setările