Body & Soul

Jojo îţi spune cum să faci plajă dacă eşti însărcinată FOTO

Jojo îţi spune cum să faci plajă dacă eşti însărcinată FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Însărcinată pentru a doua oară, Cătălina Grama se informează, cere sfaturi şi dă sfaturi viitoarelor mămici . Recent, artista a dezvăluit într-un articol cum se pot bronza femeile însărcinate fără ca razele soarelui să le facă rău lor sau copilului.

Jojo la plaja insarcinata

Toată lumea ştie că razele soarelui sunt dăunătoare nu doar în timpul unei sarcini, ci oricărei persoane se expune un timp extrem de lung lor. Ei bine, acesta a fost unul dintre motive pentru care iubita actorului Paul Ipate s-a apucat de scris după ce a dat o fugă la piscină împreună cu fiul ei, Achim.

"Se pare că anumite studii au arătat că expunerea la soare poate avea legătură cu deficienţă de acid folic, ceea ce ştim că nu este deloc în regulă, pentru că această duce la dezvoltarea anumitor afecţiuni ale fătului, cum ar fi spină bifida. Acesta este deosebit de important mai ales în primul trimestru de sarcină. În orice caz, se pare că pielea este mult mai sensibilă pe parcursul acestei perioade aşadar atenţia noastră trebuie să fie maximă.", a scris Jojo într-un articol pe care l-a postat pe blogul său.
Mai mult, Jojo le-a împărtăşit tuturor ce i-a recomandat medicul, dar şi care sunt obiceiurile ei de graviduţă când face plajă.

"Mie doctorul mi-a spus să nu îmi expun burtică la soare, şi de aceea port în această perioadă costume de baie întregi. Hidratarea este şi ea extrem de importantă. O viitoare mămica se poate simţi mai rapid în căldură extrem de dezhidratată. Eu nu mă expun foarte mult la soare. Stau câte un sfert de oră sau jumătate de oră după-amiază târziu (...) şi stau mai mult la umbră. Din când în când, în timp ce citesc, scot câte cinci, zece minute picioarele la soare, nu extraordinar de mult pentru că nu vreau să îmi încălzesc organismul excesiv, un alt lucru dăunător pentru o gravidă.", a mai dezvăluit actriţa în cadrul aceluiaşi articol.