News

Jojo l-a enervat din nou pe Paul Ipate la „Asia Express“: „Te arunc în şanţ, moldoveanco“

Jojo l-a enervat din nou pe Paul Ipate la „Asia Express“: „Te arunc în şanţ, moldoveanco“

Unele emisiuni de divertisment din ţara noastră le aduc pe vedete în pragul disperării sau ne arată nouă, telespectatorilor, o altă faţă pe care celebrităţile o au şi pe care, de obicei, o ţin ascunsă.

Spre exemplu, show-ul „Asia Express“ ne-a demonstrat, până acum, că Jojo este o adevărată luptătoare şi că nu îi place să câştige. Însă, acest lucru o duce în pragul crizelor de nervi, iar Paul Ipate sau alţi concurenţi nu au mai suportat unele ieşiri are lui Jojo.

În timpul unei dintre probe, când CRBL şi Jojo trebuiau să găsească nişte fotografii în timp ce Oase, respectiv Paul Ipate le dădăeau indicaţii prin walkie-talkie, cântăreţul a caracterizat-o pe actriţă.

„La proba asta, eu cred că divorţul apare în familia Ipate. Caută, caută, panică, panică. Jojo era acolo pe culoare disperată, «Mă, Paul, tu nu înţelegi că nu...». Am încercat să fac o glumă, să bat palma cu Jojo, dar n-am avut cum. Era setată. Jojo nu e nervoasă, este transformată. Este disperată, nebuna, să câştige tot. Când vrei să iei tot, iei bătaie. Jojo e luptătoare şi exagerează în acest joc în care buna dispoziţie şi bucuria jocului trebuie să fie mai mare decât competiţia unei probe şi ambiţia de a dovedi tuturor că eşti foarte bun“, a spus CRBL.

Iar replica lui Jojo nu a întârziaz să apară: „Nu-mi plac jumătăţile de măsură, îmi place să merg până aproape de capăt“.

Apoi, după altă probă la care Paul şi Jojo se contraziseseră, cei doi au ieşit în stradă pentru a face autostopul, iar actorul nu a mai rezistat. „Calmează-te, mă, fratele meu. Cătălino, pe bune? Despre ce vorbim? Potoleşte-te şi mai distrează-te puţin“ şi „Alo, alo! Moldoveanco! Te arunc în şanţul ăsta aici. Te arunc în şanţ, moldoveanco“ au fost câteva dintre replicile pe care Paul Ipate i le-a dat lui Jojo atunci când s-a enervat.