Evenimente

Jojo lansează o colecţie de bijuterii inedite. Ce a inspirat-o

Jojo lansează o colecţie de bijuterii inedite. Ce a inspirat-o

Jojo lansează o colecţie de bijuterii puţîn altfel, mai precis cu puteri vindecătoare. Actriţa dedică aceste creaţii părinţilor ei.

“Vă pregătesc o colecţie inspirată de tot parcursul credinţei mele. Tatăl meu a fost profesor de istoria religiilor aşa că am crescut în casă cu Biblia, Coranul, Torah şi filosofia Buddhistă.

Tot parcursul meu de până acum, întâlnirile pe care le-am avut în toată lumea asta cu oameni cu credinţe şi religii diferite m-au făcut să ajung la concluzia că purtăm cu toţii acelaşi adevăr în spirit. Când mă rog folosesc uneori rugăciuni ortodoxe, alteori mantre puternice foarte dragi mie, care mi-au făcut bine şi pe care le consider vindecătoare. Nouă colecţie este dedicată credinţelor noastre, fără a alege între ele, fără prejudecăţi.

Gramaldy Mystic se adresează tuturor celor care găsesc cuvintele sacre, indiferent de religie, vindecătoare.

Cuvântul misticism înseamnă totalitatea atitudinilor şi învăţămintelor care rezultă din afirmaţia că realitatea autentică este inaccesibilă conştiinţei şi poate fi pătrunsă doar prin metode intuitiv-extatice; misticitate.

O dedic părinţilor mei care m-au învăţat să cred mereu, indiferent de obstacolele pe care le-am întâlnit în viaţă. V-o ofer în curând în speranţa că vă veţi găşi rugăciunea/mantra care să vă aducă mereu pace în suflet şi vindecare!”, spune Jojo.

 

Modifică Setările