Vedete

Jojo, Ruby şi CRBL, printre vedetele care participă în noul sezon „Asia Express“! Iată lista completă

Jojo, Ruby şi CRBL, printre vedetele care participă în noul sezon „Asia Express“! Iată lista completă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Nouă cupluri de vedete vor pleca în aventura vieţii lor în Sri Lanka şi India, în noul sezon al reality-show-ului „Asia Express”. La fel ca şi în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziţie un euro pe zi şi va trebui să îşi folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare şi transport în două ţări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut  până acum.

Bianca Drăguşanu şi sora ei, Oana, Ruby şi iubitul ei, Adrian, Jojo şi Paul Ipate, CRBL şi Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani, Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, Cocuţa şi Bogdan Boantă, Anca Sigartău şi fiul ei, Sofian Abaab sunt cele nouă perechi care au acceptat provocarea „Asia Express”  şi urmează să intre în competiţia ce le poate aduce 30.000 de euro şi titlul de câştigători ai celui mai tare show de aventură din România.

Bianca Drăguşanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Emoţiile sunt mari şi încă se gândeşte cum de a fost de acord. „Emisiunea asta e o provocare pe care nu ştiu dacă multă lume ar accepta-o.  Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viaţa mea şi dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare...fără cuvinte”, a declarat ea.

Oana este mult mai optimistă în ceea ce priveşte tot ce urmează să se întâmple. „Experienţa asta cred că o să ne înveţe să trăim cu mai puţin, să ne demonstreze că în viaţă poţi să fii fericit şi cu puţin”, a povestit ea.

Modifică Setările