News

Jojo şi Paul Ipate, scene romantice la malul mării. Cum au fost surprinşi cei doi actori

Jojo şi Paul Ipate, scene romantice la malul mării. Cum au fost surprinşi cei doi actori camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Jojo nu a făcut economie de sentimente în vacanţa din Grecia. Actriţa nu a exitat niciun momement să îi arate lui Paul Ipate cat înseamnă pentru, aşa că mângâierile nu s-au lăsate aşteptate. Cei doi au ajuns în locul unde a fost filmată producţia MamaMia.

“Există lucruri pe lumea asta care pentru care merită să mergi până la capătul lumii. Iubirea este unul dintre ele. Nu prea mai avem parte de multe momente în doi, însă nu ne putem imagina viaţă fără familia noastră. Chiar aseară discutăm cu Paul Ipate ce vom face când vor creşte copiii. Am ajuns la concluzia că nu sunt prea multe de făcut în lipsa lor. Viaţă noastră este complet altă alături de ei, însă e tot ce ne dorim. Avem parte de micile noastre momente romantice chiar şi aşa. Câteva secunde în care ne zâmbim şi ne îmbrăţişăm ne sunt suficiente că să ştim că ne iubim la fel de mult. În vacanţă asta am descoperit multe locuri în care ne-am îmbrăţişat şi ne-am privit “altfel”. Viaţă e cea mai frumoasă alături de ţine, iubirea mea! Mai ales atunci când ne privim aşa pe una dintre cele mai romantice plaje din univers! Aici s-au filmat unele scene de dragoste din #MamaMia. Mă bucur că am reuşit să ajung în acest loc alături de dragostea mea!”, spune Jojo.

Actriţa recunoaşte că cea mai mare teamă a ei este legată de apă.

“Toată lumea în familia mea înoată. Până şi mama înoată mai mult decât mine. Prima mea experienţă cu înotul a fost în lacul Cernica, unde m-a “aruncat” unchiul meu şi m-a lăsat să mă descurc singură.😀În mod evident, nu m-am descurcat. Ba mai mult, îmi e teamă să sar în apă. Indiferent de distanţă, nu pot. Îmi iau inima în dinţi, merg pe margine, mă uit la apă şi... gata! Mi se blochează picioarele, mi se face inima mică, mi se strânge stomacul şi aşa mai departe. Achim e că un delfin. Sare şi se distrează de minune în apă. Ieri a vrut să sară împreună cu mine. Ce a ieşit, a filmar dl Paul Ipate că să îmi creeze şi mai multe emoţii. Cert e că totul s-a încheiat cu remarcă lui Achim: “Mami, în ce hal ai sărit!”

 

Modifică Setările