Evenimente

Jojo şi Paul Ipate şi-au aniversat fiica: "Tatăl tău zice că o să conduci lumea cândva"

Jojo şi Paul Ipate şi-au aniversat fiica: "Tatăl tău zice că o să conduci lumea cândva" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A apărut în urmă cu cinci ani în viaţa lor şi nimic nu a mai fost la fel. Jojo şi Paul Ipate şi-au sărbătorit, ieri, fetiţa.

 

“Din prima clipa în care te-am ţinut pe pieptul meu atunci când ai venit pe lume, acum 5 ani, am ştiut că ne vei face cei mai fericiţi părinţi de pe planetă.

Primul tău zâmbet, prima oară când m-ai ţinut de un deget în maternitate, prima oară când ai mers, primul tău cuvânt, primul hohot de râs, primul dans, le păstrez pe toate în inima mea ca pe nişte comori nepreţuite!

Eşti unică, amuzantă, talentata pe fiecare cm pătrat şi ne topeşti pe toţi cu dragălăşenia, inteligenţa şi umorul tău! Tatăl tău zice că o să conduci lumea cândva. Eu zic că o s-o faci mai bună.

La mulţi ani, printesa Zora! Ai zis că îţi doreşti ca anul acesta să devii o sirenă adevărată. Îti doresc să ai mereu imaginaţia la fel de bogată şi să nu renunţi niciodată la visurile tale chiar dacă îţi par imposibile! Te iubim, sirenă supremă!”, a scris Jojo pe o reţea de socializare.

Comentarii

Modifică Setările