News

Jojo şi Paul Ipate şi-au dus copiii în Dubai. Ce au făcut în vacanţă

Jojo şi Paul Ipate şi-au dus copiii în Dubai. Ce au făcut în vacanţă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Jojo, Paul Ipate şi cei doi copii ai lor au ales să petreacă de Moş Nicolae în Dubai. Experienţa a fost una unică, mai ales că a fost pentru prima oară când micuţa Zori a zburat cu avionul.

“Am ajuns cu bine în Dubai pentru minivacanţa noastră de vis! A fost prima oară când Zori a zburat cu avionul şi i-a plăcut enorm!Merită zece cu felicitări pentru cât a fost de cuminte. Amandoi copiii sunt in al nouălea cer. Suntem un pic obosiţi pentru că am călătorit noaptea, însă vom coborî să mâncăm ceva şi după puţină odihnă o să fim gata pentru întreaga experienţă”, a scris actriţa pe Facebook.

Ziua de Moş Nicolae a fost memorabilă. “La mulţi ani de Sf Nicolae dragilor! Noua ne-a pus Moşul în ghetuţe o minivacaţă şi ne bucurăm din plin de ea. Prima zi în Dubai a fost magică, atât pentru copii, cât şi pentru noi părinţii. Am vizitat BurjKhalifa şi am ajuns pâna la etajul 124. Şi Achim şi Zora au fost super încântaţi de experienţă. Oraşul văzut de sus are un farmec aparte şi pentru noi a însemnat mult să ajungem pe cea mai înaltă construcţie din lume în formulă completă! Achim a făcut zeci de poze şi filmuleţe, iar Zora s-a lipit de geam uimită şi a stat acolo privind imaginea minute întregi. Luminile oraşului sclipind, culorile, atmosfera de sărbătoare... vă spun, a fost magic. Abia aşteptăm să vedem ce ne oferă ziua de azi”, a adăugat Jojo.

Comentarii

Modifică Setările