News

Jon Stamos, arestat! Află de ce!

de admin

Jon Stamos a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Jessie în serialul ”Full House, din anul 1990, în care a jucat alături de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen. De atunci şi până în prezent, actorul a fost o prezenţă destul de discretă de la Hollywood. Ei bine, vineri seară, actorul a oferit un ”spectacol gratuit” pe şoselele din Beverly Hills, fiind prins conducând sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Potrivit Reuters.com, actorul din ”Full House” a fost oprit de politişti după ce mai mulţi oameni au reclamat că un bărbat în stare de ebrietate se află la volanul unui autoturism care se plimbă prin cartierul Beverly Hills.

Astfel, actorul în vârstă de 51 de ani a fost arestat şi dus la un spital din zonă pentru a i se face analizele, după ce actorul a acuzat diferite stări de rău.

Şi cum poliţiştii nu au vrut să comenteze pe marginea subiectului, nimeni nu ştie cum s-au soluţionat cele întâmplate. Tot ce se ştie este că actorul a părăsit spitalul la câteva zile de la acest incident şi chiar a fost fotografiat, ieri, pe aeroportul din Los Angeles, în timp ce se pregătea pentru un zbor.

Modifică Setările