News

Jonah Hill a slăbit foarte mult! A ajuns de nerecunoscut!

Jonah Hill a slăbit foarte mult! A ajuns de nerecunoscut!

Pentru rolul din ”War Dogs” a fost nevoit să se îngraşe 18 kilograme. Acum, însă, a scăpat de toate acele kilograme şi de altele în plus am zice noi judecând aceste fotografii recente, surprinse pe stradă, pe când actorul părăsea o sală de fitness din Los Angeles. Zilele trecute versus 2015 Jonah Hill arată mai bine ca niciodată! Actorul în vârstă de 33 de ani a slăbit foarte mult, pierzând zeci de kilograme. Cum? Printr-un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie corectă, compusă în mare parte de mâncare japoneză, dar şi mult sport.

De altfel, paparazzi l-au surprins fix când părăsea sala de fitness din Los Angeles, la care merge şi se antrenează de câteva luni. Actorul apare în imaginile respective îmbrăcat cu un tricou albastru, o pereche de pantaloni scurţi şi nişte pantofi sport, albi, apariţie care ne lasă să ne dăm seama cât de mult a slăbit actorul.

Şi la Globurile de Aur a arătat complet diferit.

Vorbind despre schimbările pe care le-a făcut în viaţă sa, Jonah a declarat că a mers la un nutriţionist, care i-a recomandat să ţină un jurnal cu tot ce mănâncă, dar şi că a apelat la co-starul Channing Tatum pentru sfaturi în ceea ce priveşte alimentaţia. ”L-am sunat pe Channing Tatum şi l-am întrebat dacă e să mănânc mai puţin şi să merg la un antrenor oare slăbesc? Iar el mi-a zis <<Normal, prostule, normal că o să slăbeşti. E cel mai simplu lucru în lume>>”, a povestit, amuzant, Jonah Hill.

Au jucat împreună în ”21 Jump Street”

Următorul personaj pe care îl va înterpreta Hill va fi o persoană cu probleme mentale, internată într-o instituţie specială. Jonah va juca, în serialul ”Mental”, alături de Emma Stone, cu care a jucat şi-n ”Superbad”. Filmările la acest serial vor începe în august.

foto: getty, hepta, cinemagia