News

Jonah Hill a slăbit foarte mult ”graţie” unui obicei nesănătos

Jonah Hill a slăbit foarte mult ”graţie” unui obicei nesănătos

A ajuns la 85 de kilograme după mulţi ani în care s-a luptat cu obezitatea. Jonah Hill arată în prezent mai bine ca oricând, ajungând să fie unul dintre cei mai carismatici şi arătoşi actori de la Hollywood. Actorul a slăbit în jur de 50 de kilograme Toţi se-ntreabă cum a reuşit actorul de 33 de ani să ajungă la aproape jumătate din greutatea pe care a avut-o în toţi aceşti ani. Ei bine, adevărul este că n-a urmat o dietă ca la carte, ci că a schimbat unele obiceiuri alimentare nesănătoase cu altele... la fel de nesănătoase!

Potrivit revistei Star, Jonah Hill a încetat să mai consume mâncăruri grele şi fast-food şi astfel a reuşit să ajungă de la 140 de kg la doar 85. ”Jonah a fost mereu o persoană care mânca pe fond nervos, adică oricând era nesigur pe el sau stresat. Acum, în loc să se îndoape cu ”junk” a început să consume mâncăruri light.  A slăbit destul de rapid, iar el consideră că arma lui secretă este ţigara.”, povesteşte o sursă din anturajul actriţei.

Da, din păcate, chipurile, actorul este un fumător înrăit, obicei pe care l-ar fi preluat de la prietenul lui, Leonardo DiCaprio. ”Crede că fumatul îl face cool. Iar faptul că prietenul lui, Leonardo DiCaprio este, de asemenea, un fumător, îi validează credinţele.”, afirmă respectivul apropiat.

Aşa arată în prezent Jonah Hill

În plus, prietenii actorului trag un semnal de alarmă asupra faptului că Jonah are o alimentaţie dezorganizată şi că nu este deloc grijuliu cu stilul lui de viaţă. ”Prietenii îi sugerează să mănânce regulat, să aibă mese echilibrate şi să meargă la sală. Însă, el îi trimite la plimbare, spunându-le că nu are timp pentru aşa ceva.”, mai precizează sursa citată de revista ”Star”.

foto: Hepta