News

Jonathan Rhys Meyers a devenit tată!

Jonathan Rhys Meyers a devenit tată!

Jonathan Rhys Meyers arrives with girlfriend Mara Lane at Cannes MIPTV Gala Featuring: Jonathan Rhys Meyers, Mara Lane Where: Cannes, France When: 04 Apr 2016 Credit: WENN.com **Not available for publication in Italy**

Clipe fericite pentru starul din ”Dinastia Tudorilor”. Logodnica sa, Mara Lane, a născut, făcându-l pe Jonathan Rhys Meyers tată pentru prima oară. Au devenit părinţii unui băieţel Potrivit DailyMail, actorul de 39 de ani şi mai tânăra sa logodnă au devenit, în luna decembrie, părinţi pentru prima oară. Cei doi, care au o relaţie de trei ani, au acum un băieţel, pe care au decis să-l numească ”Wolf Rhys Meyers”.

Se pare că băieţelul este perfect sănătos, la fel şi mama lui, şi că naşterea ar fi avut loc acasă, cu ajutorul unei moaşe, Lana preferând să aibă de-a face cu spitalele.

3B4E9C7500000578-4024776-image-a-17_1481545297261
Au confirmat târziu faptul că vor deveni părinţi

Amintim că actorul a confirmat faptul că urmează să devină tată cu puţin timp înainte, sarcina logodnicei sale fiind ţinută în secret mult timp. Nu sunt, desigur, primele celebrităţi care procedează aşa, Pink, de exemplu, a acţionat aşa la cea mai recentă sarcină.

foto: arhivă