News

Jonathan Rhys Meyers a fost surprins din nou beat. Ce tragedie i-a provocat recidiva?

Jonathan Rhys Meyers a fost surprins din nou beat. Ce tragedie i-a provocat recidiva?

Probleme, din nou, la orizont, pentru controversatul actor irlandez Jonathan Rhys Meyers, în vârstă de 40 de ani, eroul din serialul Tudors. Imaginile cu Jonathan Rhys Meyers pe aeroportul din Dublin Ei bine, după ce irlandezul a dat semne că luptă să-şi refacă viaţa de dragul soţiei sale, Mara Lane, şi a băieţelului lor născut în decembrie anul trecut, pe numele lui Wolf, imaginile apărute ieri cu talentatul actor ne întristează din nou.

Ei bine, Jonathan Rhys Meyers a fost fotografiat pe aeroportul din Dublin, acolo unde a apărut beat şi mergând fără ţintă, puţin după ora 10 dimineaţa. Motivul? Soţia lui, Mara Lane, a pierdut cel de-al doilea copil al cuplului, informaţie pe care a făcut-o publică astăzi, pe pagina ei de Instagram.

Jonathan Rhys Meyers şi Mara Lane

"Cu multă tristeţe, ne deschidem inimile pentru a împărtăşi cu voi că J şi cu mine am pierdut al doilea nostru copil, pe care îl purtam în pântec. Copilul a fost foarte dorit (în special de către J, aşa că el nu a primit chiar foarte bine vestea) şi încă încercăm să trecem peste acest moment dureros. Depresia este o îngrijorare reală din cauza abuzurilor din trecut şi a alcoolismului cu care el s-a luptat în trecut. A reuşit să transforme durerea din viaţa sa în artă şi, de aceea, el este cel mai puternic om pe care îl ştiu. Nu cunosc alt om care să fi trecut prin ce a trecut el şi să ajungă, cu toate acestea, la succesul la care a ajuns el. Cu toate acestea, de câte ori pare că facem un mare progres, e cam aşa: doi paşi înainte, unul înapoi."

Aceasta este doar o parte din mesajul postat de Mara Lane pe Intagram, în care soţia actorului încearcă să explice comportamentul acestuia. Mara Lane se declară şi dezamăgită de cei care l-au fotografiat pe soţul ei în acele condiţii pe aeroport, scriind în mesajul său că Jonathan este bine acum şi aşteptă să se interneze, din nou, într-un centru de dezintoxicare.