Vedete

Jorge a semnat un contract avantajos cu o televiziune. Unde va apărea artistul

Jorge a semnat un contract avantajos cu o televiziune. Unde va apărea artistul

Jorge va prezenta show-ul Masked Singer România, la PRO TV, unde 12 celebrităţi intră într-o competiţie muzicală purtând măşti şi costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

”Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex şi atât de iubit în lume. Abia aştept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalităţi publice din România se ascund în măştile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor şi că vor pune cap la cap indicii de la o ediţie la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a spus Jorge.

Jorge va introduce în scenă fiecare mască, va conduce duelurile dintre ele şi se va alătura celor patru detectivi în încercările lor de a descoperi cine sunt cele 12 celebrităţi care se ascund în spatele unor personaje nemaivăzute. Nici gazda show-ului, nici detectivii, nu ştiu cine se află în spatele măştilor.

De cealaltă parte, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Comentarii

Modifică Setările