Lifestyle

Jorge şi Ramona Podea aniversează şapte ani de la nuntă: "A leşinat în biserică!"


Jorge şi Ramona Podea aniversează şapte ani de la nuntă: "A leşinat în biserică!"

Jorge şi soţia sa, Ramona Podea, sărbătoresc şapte ani de la nuntă. Pentru a marca evenimentul, cei doi şi-au luat copiii şi au plecat într-o nouă vacanţă.

”7 ani... oficiali. Mă cunoaşte mai bine decât mă cunosc eu”, a scris Jorge în dreptul unei fotografii cu care a marcat aniversarea.

“Aseară am sărbătorit şapte ani de când a leşinat în biserică...da...asta e amintirea de la nuntă. Toată lumea panicată că mireasa a leşinat în timpul dansului lui Isaia, acea horă unde se înconjoară masa.
Naşul Sîrbu Cristian a fost pe fază şi a prins-o, ce-i drept era pe partea lui. După câteva palme am decis să-i arunc cu sticla de apă peste faţă, iar reacţia soţiei  fost: <<Machiajul!...Nu puteai să-mi dai câteva palme?>> La care eu: <<Crede-mă că am dat destule, dar nimic>>, am profitat la maximum de situaţie.
Seara terminandu-se cu multă veselie, dans şi bautură, iar noi legaţi într-o cununie la care nici noi doi nu ne aşteptam”, a completat artistul.

Începutul relaţiei lor a fost unul anevoios, mai ale că fiecare dintre ei lăsa în urmă alte căsnicii. “La început am avut foarte multe încercări, foarte multe lucruri din trecuturile noastre care ne opreau să evoluăm. Relaţiile noastre anterioare au avut un impact puternic asupra noastră. Ramona nu mai locuise împreună cu cineva de 8 ani. Eram căsătoriţi de 6 luni şi eu o conduceam pe soţia mea acasă la ea şi eu mergeam la mine acasă. Nu recomand experienţa!”, a spus Jorge într-o emisiune.
 

Modifică Setările