Fashion

Jude Law pe covorul roşu. Când a greşit şi când a strălucit?

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. Designer guest Alexandru Ciucu, creator de costume, a evaluat stilul lui Jude Law de-a lungul anilor.

Noiembrie 2004

Costum maro de catifea reiată, cu cel puţin un număr mai mare decât ar fi trebuit, deci greşit din start. Lungimea pantalonilor este deranjantă, iar alegerea vestimentară este într-o evidentă neconcordanţă cu natura evenimentului. Greu de egalat acest mix de erori. „Felicitări“!

Click pe următoarea!

Februarie 2010

Pot înţelege, în general, abordarea relaxată a unei ţinute conformiste, cum este tuxedo-ul, dar în cazul de faţă este exagerată. Smoking la un nasture cu rever şal, asortat cu maieu alb pe covorul roşu... este prea mult. Lungimea pantalonilor rămâne o problemă. Apreciez, totuşi, mărimea corectă a sacoului.

Click pe următoarea!

Septembrie 2012

Sacoul la două rânduri nu se poartă niciodată deschis. Cu toate astea, poza este OK, o salvează vesta la două rânduri, atitudinea şi faptul că toate piesele îi vin turnate. Aş puncta, din nou, lungimea prea mare a pantalonului, dar este, totuşi, în limite acceptabile.

Click pe următoarea!

Februarie 2013

Sacou cambrat de catifea la un rând cu doi nasturi, revere late din mătase, papion scurt cu evantai bogat, foarte bine până aici. Pantalonii, însă, sunt cu o măsură mai mari, şi, din nou, cu două măsuri mai lungi. Ironic vorbind, pantalonii excesiv de lungi ar putea deveni o „semnătură vestimentară“ Jude Law.

Click pe următoarea!

Ianuarie 2015

O alegere casual foarte cool pentru o seară la cinema. Geacă de piele neagră şi pantaloni cu lungimea optimă. Cred că 2015 este anul marilor schimbări pentru Jude. Sper doar să nu poarte acest gen de ţinute la evenimentele mai importante.

FOTO: guliver/getty images/rex features

Modifică Setările