News

Jude Law e din nou tatăl unei fetiţe din flori – al cincilea copil pentru actor!

de admin

Jude Law e din nou tatăl unei fetiţe din flori – al cincilea copil pentru actor!

Oficial, britanicul de 42 de ani este fericitul părinte al unei fetiţe nou-născute de fosta iubită de-o vară, o tânără de numai 23 de ani. Purtătorul de cuvânt al lui Jude a dat vestea: “Confirm sosirea pe lume a fiicei lui Jude Law şi Cathrine Harding. Amândoi sunt fericiţi şi vă roagă în continuare să le respectaţi intimitatea atât a lor, cât şi a copillului”.

Ea e Cat Cavelli

Fiica lui Jude s-a născut ca urmare a unei idile de câteva săptămâni pe care Jude a avut-o cu artista în devenire, mai tânără decât el cu 19 ani (şi mai în vârstă decât fiul lui cel mai mare, Rafferty, cu doar 5 ani). Cei doi s-au cunoscut şi cuplat în timpul filmărilor britanicului pentru “Spy”, în Republica Cehă.

Situaţia în sine a starului, precum şi a altor bărbaţi celebri cu mulţi copii făcuţi cu diferite femei, este una tragicomică sau hilară, să spunem, dat fiind că nu este primul copil născut din flori. Este a cincea odraslă a sa: el mai are trei copii cu fosta soţie, Sadie Frost – Rafferty (18), Iris (13) şi Rudy (12); şi Sophia, fiica lui cu modelul Samantha Burke, cu care a avut o aventură în 2009.

Aici, cu Sadie Frost şi copiii:

FOTO GETTY

Modifică Setările