Vedete

Jude Law s-a căsătorit. Cum arată aleasa inimii lui? E mai mică cu 14 ani

Jude Law s-a căsătorit. Cum arată aleasa inimii lui? E mai mică cu 14 ani

S-au logodit în februarie, iar weekendul acesta au ajuns şi-n faţa ofiţerului de stare civilă. Jude Law este acum un bărbat căsătorit. Cine e aleasa lui?

Phillipa Coan. Are 32 de ani şi este iubita actorului de patru ani. Cei doi s-au căsătorit marţi, în Londra, la Old Marylebone Town Hall, şi i-au avut drept invitaţi doar pe prietenii lor apropiaţi şi familia, refuzând să invite staruri hollywoodiene şi să facă din uniunea lor legală un spectacol la Hollywood.

Jude Law s-a căsătorit în Londra

În fotografiile obţinute de The Sun, starul era îmbrăcat într-un costum de catifea, în timp ce o aştepta pe Phillipa la altar. La rândul ei, Phillipa a îmbrăcat o rochie nude, dintr-un material fluid, care prezenta un decolteu în V.

Phillipa Coan are o firmă care oferă consultanţă financiară

Phillipa Coan şi Jude Law se iubesc de cinci ani, iar proaspăta lui soţie este mai mică decât el cu 14 ani. Philippa este de profesie psiholog şi are propria ei companie, numită Stride. Potrivit site-ului companiei, această firmă oferă consultanţă financiară altor companii. Phillipa este fondatoarea acestei companii.

Jude Law despre relaţia cu Philippa Coan

Vorbind despre relaţia cu ea, Jude Law declara: ”Este a mea, doar a mea. Sunt foarte, foarte fericit. Relaţia noastră este foarte privată şi cred că acesta este şi motivul pentru care funcţionează atât de bine”.  La nunta cu Phillipa a participat doar fiul cel mare al actorului, Rafferty Law, în calitate de cavaler de onoare.

Relaţii anterioare & copii Jude Law

Jude Law are trei copii cu fosta soţie, actriţa Sadie Frost, o fată provenită din amantlâcul cu modelul Samantha Burke şi o altă fată cu cântăreaţa Catherine Harding. Jude Law a avut o relaţie şi cu actriţa Sienna Miller, cu care trebuia să păşească spre altar, dar pe care a înşelat-o, acesta fiind şi motivul despărţirii.

Modifică Setările