Gossip

Judy Garland, nefericită cu cinci soţi. Unul a înşelat-o cu un bărbat, altul i-a cheltuit averea, iar al patrulea s-a culcat cu soţul fiicei ei

Judy Garland, nefericită cu cinci soţi. Unul a înşelat-o cu un bărbat, altul i-a cheltuit averea, iar al patrulea s-a culcat cu soţul fiicei ei

O ştim pe legendara actriţă – mama Lizei Minelli – din filmul The Wizard of Oz, însă nu numai cariera de excepţie a starului de cinema merită atenţia noastră. Judy Garland a avut o viaţă amoroasă demnă de o dramă greu de imaginat!

S-a căsătorit prima dată pentru a scăpa de mama ei

În timp ce era presată de producătorii studiourilor de cinema să se ridice la nivelul impus de ei şi maltratată de propria mamă, actriţa s-a gândit, la 19 ani, că soluţia perfectă pentru a scăpa de toată hărţuirea îndurată ar fi să se mărite. Zis şi făcut! A ajuns la altar cu liderul unei trupe, David Rose, în ciuda împotrivirilor din partea mamei – care simţea că o scăpa astfel de sub control – şi a directorilor din studiourilor de cinema care nu agreau ideea ca tânăra Judy să fie percepută de public ca o soţie.

Imediat după nunta din 28 iulie 1941, Garland a rămas gravidă, dar n-a dus sarcina până la capăt. Convinsă de mama ei că ar fi o greşeală să devină mamă într-o perioadă în care era deja favorita studiourilor de cinema, Judy a avortat. Dar s-a şi separat de soţ la numai opt luni de la nuntă. Divorţul lor a fost pronunţat, în mod oficial, în 1944.