Evenimente

Julia Chelaru, mărturisiri despre iubit: "Mă bucur că mi-am găsit un om cu care să trăiesc o fericire şi o pasiune ca în filme!”

Julia Chelaru, mărturisiri despre iubit: "Mă bucur că mi-am găsit un om cu care să trăiesc o fericire şi o pasiune ca în filme!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Julia Chelaru iubeşte cu patimă la trei ani de la divorţ. Artista are convingerea că John este sufletul ei pereche.

“John în primul rând e un om foarte bun, e un om sufletist, un om cald, e Rac ca şi mine. Este iubitor şi tandru, dar în acelaşi timp e un bărbat Alfa, puternic. Îl respect, m-a făcut fericită şi m-a făcut să am o părere foarte bună despre mine, să am încredere în mine mult mai mult decât aveam înainte. Mă simt femeie lângă el, mă lasă să îmi îndeplinesc visele. Avem cam tot în relaţie, iar calităţile lui mi se potrivesc mie cel mai mult. Noi în continuare ne scriem mesaje, pentru unii poate aceste lucruri par siropoase, dar pentru noi sunt absolut normale. Am putea scrie o cărticică cu cele mai frumoase mesaje pe care le avem de la începutul relaţiei noastr. Mă bucur că mi-am găsit un om cu care să trăiesc o fericire şi o pasiune ca în filme!”, a spus Julia Chelaru pentru Ciao.ro.

Cei doi au planuri mai şi azi, de Dragobete. “Vreau să îi fac nişte spaghete cu somon afumat şi sos de smântână. Cina va cu lumânări şi muzică bună, cu dans. Noi mereu dansăm prin casă, nu trebuie să fie o zi specială ca să fim romantici. Ne place foarte mult muzica italiană. John vorbeşte italiană şi   şi îmi mai traduce aşa câteva piese. Aşa suntem noi! Asta este dinamica relaţiei noastre. Suntem romantici, pasionali şi normali, dar şi cei mai buni prieteni, stăm la poveşti, nu ne plictisim niciodată!”

 

Comentarii

Modifică Setările