Gossip

Julia Jianu divorţează după 9 ani de mariaj

Julia Jianu divorţează după 9 ani de mariaj

Zvonurile apărute în presa autohtonă, în ultima vreme, se adeveresc: cântăreaţa Julia Jianu se desparte de partenerul ei de viaţă! Julia Jianu se desparte de soţul Bogdan O sursă din anturajul artistei susţine că mariajul acesteia este pe sfârşite, Julia şi soţul ei, Bogdan, locuind deja separat. Despărţirea ar fi avut loc acum câteva săptămâni, iar decizia de a divorţa este un fapt cert, deşi timp de 16 ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Totuşi, se pare că Julia nu se grăbeşte să confirme public această despărţire, sperând încă la o împăcare, mai ales că Bogdan a fost cel care a făcut primul pas spre divorţ. „Julia suferă foarte mult, este mereu tristă şi nu mai are chef de nimic. Cu toate că vrea să păstreze aparenţele şi nu recunoaşte că mariajul ei s-a încheiat, ea face acest lucru sperând că Bogdan se va răzgândi şi se va întoarce acasă, însă este puţin probabil. Eu îi cunosc foarte bine pe amândoi, am asistat de nenumărate ori la certurile lor, şi vă spun că problemele lor sunt mai vechi. Ei nu se înţeleg de multă vreme, de câţiva ani, de aceea nici nu au făcut un copil până acum, dar au vrut să păstreze aparenţele. Cel care a luat decizia de a divorţa este Bogdan. O să vedeţi că în curând vor face public acest fapt. Deocamdată nu vor să declare nimic”, a dezvăluit prietena Juliei pentru raportmonden.ro.

julia-bogdan-divorteaza
Sunt căsătoriţi de nouă ani

Julia şi Bogdan s-au cunoscut în anul 2000, iar şase ani mai târziu, în timpul unei vacanţe în Italia, cântăreaţa a fost cerută în căsătorie. Nunta a avut loc la un an de la loodnă, la Primăria sectorului 4 din capitală.

foto: Facebook

Modifică Setările