News

Julia Jianu: „Mă aşteptam să spună lumea că sunt divorţată“

Julia Jianu: „Mă aşteptam să spună lumea că sunt divorţată“

În ultima vreme, e văzută mai mult singură la eveniment, motiv suficient de bun pentru ca gurile rele să spună că mariajul ei cu Bogdan Jianu e pe butuci. Iată ce spune artista.

Julia Jianu a făcut faţă multor valuri de zvonuri cu privire la relaţia sa cu soţul ei, Bogdan Jianu.

Dar, ca să pună capăt tuturor speculaţiilor, artista şi-a spus punctul de vedere la Wowbiz.ro:

„Eu am concertele mele, evenimentele mele mondene, Bogdan e cu proiectele lui, cu actoria, cascadoria. Şi chiar în această perioadă este extrem de ocupat. Eu nu pot să stau în casă, am şi eu de alergat, am concerte, invitaţii la evenimente, lansări, ies, nu pot sta în casă“, a explicat Julia.

„Recent am fost la botezul băieţelului Claudiei Pătrăşcanu, ce era să fac? Să nu merg la colega mea? Bogdan a fost ocupat şi nu a putut veni, m-am dus singură“, a ţinut ea să dea replică la ultimele bârfe.

„Port şi verigheta, inelul de logodnă… E drept, le port pe degetul mijlociu pentru că inelarul e mai subţire şi mă tem că le pierd. Oricum, soţul meu m-a avertizat că voi avea probleme, dacă ies singură la evenimente şi petreceri… Aşa că mă aşteptam să spună lumea că sunt divorţată. Aşadar, eu şi soţul meu suntem bine, fiecare are proiectele lui şi nu avem de gând să ne separăm“, a mai spus Julia pentru Wowbiz.ro.

Foto: pagina personală

Modifică Setările