News

Julia Louis-Dreyfus, veşti bune în lupta cu cancerul! Iat-o după operaţia reuşită!

Julia Louis-Dreyfus, veşti bune în lupta cu cancerul! Iat-o după operaţia reuşită!

Celebra actriţă poartă o luptă aprigă încă de anul trecut, când a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ieri, Julia a ţinut să împărtăşească cu fanii ei internauţi veştile bune referitoare la starea ei de sănătate. Prima fotografie de după operaţie. Jubilând de fericire, starul sitcomului ”Veep” a anunţat că lupta cu cancerul e ca şi câştigată, rezultatele de după operaţia suferită recent fiind foarte îmbucurătoare. ”Medici minunaţi, rezultate fantastice, mă simt atât de fericită şi pregătită pentru viaţa de după operaţie. Hey cancer, să te duci naibii! Aceasta este prima mea fotografie de după operaţie”, este mesajul postat de actriţa de 57 de ani pe reţelele de socializare.

Mesajul ei încurajator i-a fericit pe fanii internauţi, care n-au întârziat să-i lase mii de mesaje. Chiar şi prezentatoarea Ellen DeGeneres şi Nancy Sinatra s-au numărat printre cei care au vrut s-o felicite pe Julia în legătură cu rezultatele primite: ”Slavă Domnului! Arăţi minunat!”, ”Absolut mirifică!”.

Julia şi-a documentat lupta cu cancerul pe contul de Instagram

Amintim că Julia Louis-Dreyfus a anunţat printr-un comunicat oficial emis anul trecut, în luna septembrie, că a fost diagnosticată cu cancer la sân: ”1 din 8 femei au cancer la sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Partea bună este că am lângă mine cea mai glorioasă echipă. Partea proastă e că nu toate femeile sunt atât de norocoase, aşa că haideţi să luptăm împreună împotriva cancerului”.

Modifică Setările