News

Julia Roberts, transformare pentru un nou rol. Cum arată acum „Frumuşica”!

Julia Roberts, transformare pentru un nou rol. Cum arată acum „Frumuşica”!

Una dintre cele mai celebre şi mai fermecătoare femei din Cetatea Filmului s-a tranformat pentru un nou rol. Anul trecut a fost desemnată cea mai frumoasă femei din lume de către revista People, iar „Frumuşica” este un etalon de frumuseţe naturală la 50 de ani.

Au trecut 28 de ani de la filmul care a făcut-o celebră, „Frumuşica”, în care a jucat rolul principal, o prostituată drăguţă care a reuşit să-i câştige inima unui om de afaceri, interpretat de Richard Gere. Chiar şi acum, Julia este de o frumuseţe fără cusur, indiferent de schimbările care intervin odată cu trecea timpului, sau chiar pentru carieră.

A primit de 5 ori titlul de cea mai frumoasă femeie, dar a recunoscut că se luptă în fiecare zi cu lipsa de încredere în sine. Acum, celebra blondă de la Hollywood şi-a schimbat stilul, dar şi coafura, pentru un nou personaj.

Frumuşica este şatenă, s-a tuns cu breton şi este total schimbată. Cu ochelarii de soare la ochi este pur şi simplu de nerecunoscut, îmbrăcată fiind în nişte haine bătrânicioase, mai exact o rochie înflorată. Actriţa a fost surprinsă pe platourile de filmare pentru noua sa peliculă, "Homecoming". În vârstă de 50 de ani, Julia a purtat o perucă care i-a schimbat înfăţişarea în totalitate. Mai târziu şi-a schimbat vestimentaţia cu una lejeră, dar chic,  purtând o fustă mini şi cizme UGG, look-ul său fiind fiin foarte asemănător cu cel adoptat de Jessicăi Biel, cu o tunsoare cu breton.

Foto: Hepta, Instagram

Modifică Setările