News

Julia Stiles a născut un băieţel. Numele lui e de-a dreptul ciudat!

Julia Stiles a născut un băieţel. Numele lui e de-a dreptul ciudat!

Julia Stiles, acum la 34 de ani, se bucură de o carieră destul de frumoasă

Actriţa din ”10 things I hate about you” a devenit, de curând, mămică! Cea care ne-a dat de veste a fost chiar ea, prin intermediul unei postări internaute, în care ni l-a prezentat pe micuţul ei. Julia şi Preston au devenit părinţi acum o lună Julia Stiles l-a făcut tată pe Preston J.Cook! Actriţa a născut acum o lună un băieţel perfect sănătos, căruia i-a făcut deja cunoştinţă cu lumea internaută. Julia a postat pe o reţea de socializare o primă fotografie cu micuţul ei, anunţându-i totodată venirea pe lume. ”S-a născut pe 20 octombrie 2017. Le mulţumesc doctorilor, asistentelor medicale şi întregului staff din Spitalul Mount Sinai pentru că m-au ajutat să aduc această minune pe lume”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care avem ocazia să-i vedem mânuţa băieţelului ei.

Cu această ocazie, Julia a dezvăluit şi ce nume poartă primul ei copil, şi – recunoaştem – nu e unul tocmai uzual. „Strummer Newcomb Cook” este numele trecut în certificatul de naştere al micuţului, însă sperăm că actriţa şi soţul ei vor găsi un nume de alint mult mai potrivit. Şi mai scurt!

Fotografia de la nunta celor doi

Amintim că Julia şi Preston sunt împreună din 2015, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Go with me”, unde Preston lucra în calitate de cameraman, în timp ce Julia era în lumina reflectoarelor. Cei doi s-au logodit de Crăciun, în anul 2015, pe când se aflau pe Insula Grande, din Colombia. În septembrie, anul trecut, a avut loc şi nunta celor doi.

foto: Instagram, arhivă OK!

Modifică Setările