Gossip

Julianne Moore, concediată pentru că a jucat prost!

de admin

Vă vine să credeţi că actriţa care a luat anul acesta premiul Oscar pentru prestaţia sa din filmul "Still Alice" a pierdut un proiect de milioane de dolari pe motiv că... nu şi-a interpretat cum trebuie rolul?

Cea mai nouă bârfă despre celebra actriţă vine dintr-o zonă despre care aţi crede că n-are nicio legătură cu ea: ministerul de turism al Turciei! Ei, da, fiindcă actriţa de 54 de ani a fost angajată pentru a filma un clip publicitar despre Turcia, pentru încurajarea turismului în această ţară. Julianne a filmat reclama în Los Angeles, potrivit scenariului ea aflându-se într-un avion, unde îşi aminteşte minunatele momente din copilărie, petrecute într-o vacanţă în Turcia.

Atâta doar că ministerul de Turism al Turciei n-a fost mulţumit de prestaţia actriţei, argumentând pur şi simplu că aceasta joacă prost şi a cerut ca reclama să se filmeze din nou, dar Moore a refuzat... Şi cine-o poate învinui pe actriţă? Mai ales când e vorba despre reclame siropoase, cu un concept artificial, care îţi cer să joci un entuziasm fals pentru ca să fie mulţumit clientul... Problema este, însă, că era vorba de un proiect de 4 milioane de dolari, iar agenţia de publicitate Iconisus, care s-a ocupat de proiect, a pierdut din această cauză 1,5 milioane de dolari.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările