Spectacole

Julie Mayaya se pregăteşte să intre in pielea Tinei Turner

Julie Mayaya se pregăteşte să intre in pielea Tinei Turner camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Julie Mayaya pregăteşte un spectacol tribut celei mai iubite artiste rock: PROUD MARY - A spectacular Tina Turner tribute show.

După ce a fost comparată cu Tina datorită vocii sale, dar şi a energiei de care dă dovadă, Julie a hotărât că acum este momentul să ofere publicului din România experienţa Tina Turner.  Fiind inspirată de mică de Tina, de repertoriul său, de energia debordantă şi contagioasă a acesteia, Julie a avut în permanenţă în playlist-ul său piese de-ale Tinei, spre deliciul tuturor celor care au avut ocazia să o asculte.

Anul trecut, când Tina a împlinit vârsta de 80 de ani, Julie Mayaya a reacţionat spunând că cineva trebuie să ofere şi publicului din România experienţa Tina Turner, un artist atât de iubit în România, dar care nu a concertat niciodată aici. "Este un artist pe care îl ador. Mi-a marcat întreaga copilărie şi mă marchează şi în prezent. Am avut de multă vreme în cap să fac un tribute Tina, dar niciodată nu m-am simţit suficient de pregătită pentru asta. Nu e uşor să reproduci ceea ce făcea Tina. Să livrezi energia pe care o livra ea, să cânţi ca ea, să dansezi, să zâmbeşti, să împarţi bucurie. Anul acesta însă, am găsit curajul şi energia necesare pentru a pune în practica acest proiect. Un proiect ambiţios în care e implicat un staff de 20 oameni. Un proiect LIVE 100% pentru a cărui punere în scena am adus la un loc unii dintre cei mai buni instrumentişti din România, tineri care la rândul lor sunt fascinaţi de Tina şi muzica ei. Dansatoare, backing Vocals, show de lumini şi energie explozivă. Asta ne-am propus să oferim publicului."

Pregătirile pentru acest proiect au început încă din decembrie. Julie Mayaya este cunoscuta publicului din România prin prisma câştigării titlului Vocea României în 2012. De atunci, Julie se ocupă doar de muzică, concertând atât la evenimente publice, cât şi la evenimente private, în toamna anului trecut lansându-şi primul EP din carieră. Tot anul trecut a revenit în cadrul emisiunii Vocea României în calitate de co-antrenor în echipa lui Horia Brenciu, cel alături de care a câştigat titlul în 2012.

Foto: Anatol Struna

Styling & Costume design: Eli Adam & Anamaria Prelipcean (Annema), Atelier Faiblesse

Modifică Setările