News

Julius Meinl îţi propune gustul columbian definit de expertiza vieneză

Julius Meinl îţi propune gustul columbian definit de expertiza vieneză camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Un moment doar pentru tine, gust premium şi autentic, dar şi sustenabilitate. Aceasta este reţeta gamei de cafea boabe Julius Meinl Premium Collection, ce include sortimentele Espresso Arabica UTZ şi Caffè Crema Selezione UTZ, parte acum din proiectul Colombian Heritage. Cele două sortimente de cafea sunt produse din boabe selectate cu grijă din cele mai importante plantaţii de cafea din America Centrală şi Brazilia.

 

Descoperă gustul autentic din Columbia

Julius Meinl te invită să descoperi o cafea premium, pe gustul tău, ce poartă gustul autentic columbian. Fie că preferi un espresso dulce şi aromat sau un cappuccino cremos, îţi vei putea crea momentul tău perfect cu gama Premium Collection:

 

Colombian Heritage: Espresso Arabica certificată UTZ, Premium Collection, 1000g

Un sortiment din boabe 100% Arabica, selectate cu grijă din cele mai importante plantaţii de cafea din America Centrală şi Brazilia. O cafea cu o aromă proaspătă, un gust delicat, dulce şi cremă deosebit de fină. Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Caffè Crema Selezione certificată UTZ, Premium Collection, 1000g

Un sortiment realizat din cele mai fine boabe de cafea Arabica, din cele mai diverse regiuni din America Centrală şi Brazilia, precum şi din boabe Robusta selectate din Asia. O cafea cu o cremă delicată, fină şi o aromă intensă cu note de alune. Ideală pentru reţetele cu lapte. Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Din pasiune pentru sustenabilitate

În industria cafelei, moştenirea lăsată de generaţiile anterioare este foarte importantă, în special pentru a produce o cafea premium, ce poartă un gust autentic.

Gama Premium Collection poartă cu mândrie ştampila Colombian Heritage, o iniţiativă de sustenabilitate derulată de Julius Meinl încă din 2019. Datorită acestui proiect, fermieri din Tolima, Columbia, pot duce mai departe meşteşugul cafelei şi îl pot lăsa moştenire generaţiilor ce vor veni. Aceştia sunt susţinuţi în eficientizarea şi creşterea producţiei de cafea, în timp ce expertiza lor este completată de cursurile şi asistenţa oferită de specialiştii agronomi. Mai mult, Julius Meinl a instalat 25 de uscătoare de cafea în fermele implicate în proiect şi oferă tuturor fermierilor asistenţă în obţinerea certificării UTZ, un etalon pentru produsele ce provin din agricultură sustenabilă.

Bucură-te şi tu de un gust autentic columbian în fiecare ceaşcă!

Poţi descoperi povestea proiectului Colombian Heritage, dar şi alte iniţiative şi produse Julius Meinl aici.

 

Comentarii

Modifică Setările