News

Jurnal virtual! Cele mai interesante postări internaute ale celebrităţilor

Jurnal virtual! Cele mai interesante postări internaute ale celebrităţilor

Ia pulsul universului online al vedetelor şi află cum arată viaţa lor pe reţelele de socializare!

Kate Hudson

Ne place această copertă The Edit, cu o Kate Hudson prezentată în stilul anilor ’40, pe terasa unei spectaculoase case construite în Malibu în anii ’20, care i-a aparţinut celebrei sale mame, actriţa Goldie Hawn.

Bella Hadid

La împlinirea celor 21 de ani, Bella s-a bucurat de un party într-un club de lux din New York, Socialista Lounge, o petrecere care se zvoneşte că ar fi fost pregătită şi plătită integral de Drake, noul ei iubit secret.

Jennifer Garner

„Dacă aţi fost norocoşi, se poate să fi avut în şcoala elementară o profesoară ca a mea, Annyce McCann. Mama McCann, aşa cum îi spuneam eu, m-a învăţat multe despre mine însămi“, a scris actriţa.

Chantelle

N-aţi auzit de ea până acum? Cântăreaţa britanică care abia a împlinit 17 ani se pare că i-ar fi luat minţile lui Rocco, fiul Madonnei. „Rocco e aşa îndrăgostit, încât a şi prezentat-o tatălui lui“, a dezvăluit un amic.

Clive Owen

Postarea revistei Vanity Fair ne-a adus o veste foarte interesantă: Madama Butterfly revine pe Broadway, într-o versiune extrem de aşteptată, cu Clive Owen în distribuţie, un proiect de suflet pentru actorul de 53 de ani.

Tyrese

Dacă încă n-aţi aflat despre el, e momentul s-o faceţi! Tyrese Gibson a trecut de la muzică la film şi a adunat deja o avere de 25 de milioane de dolari cu rolurile din Transformers şi Fast and Furious.

Mari prietenii neştiute

Postările de pe Instagram ale vedetelor ne dezvăluie nişte prietenii foarte cool, despre care nu ştiam: Ciara cu Janet Jackson, Pink şi Juliette Lewis cu rockerii Noel Gallagher şi Dave Grohl, Miley Cyrus cu Ellen Page. Dar şi Evan Ross, fiul Dianei Ross, cu Paris Jackson, fiica lui M.J. Ei duc mai departe prietenia părinţilor lor.

Modifică Setările