News

Jurnalistul Alex Dima simte o revoltă profundă: "Suntem în această situaţie din cauza unor îmbuibaţi, slugi, şpăgari..."

Jurnalistul Alex Dima simte o revoltă profundă: "Suntem în această situaţie din cauza unor îmbuibaţi, slugi, şpăgari..."

Jurnalistul de la "România, te iubesc!" vorbeşte despre adevăraţii viruşi care au dus la îmbolnăvirea tuturor sistemelor din ţara noastră.

Într-un moment de furie, Alex Dima şi-a exprimat (a câta oară?) revolta într-un mesaj postat pe reţelele sociale, validat şi răspândit în online de alte zeci de mii de oameni.

"Un profund sentiment de furie. Asta simt", recunoaşte jurnalistul Pro TV. "De câteva zile ţin legătura cu medici din spitale. Unii sunt speriaţi, sunt epuizaţi, nu au proceduri, echipamente de testare. Suntem în această situaţie din cauza unor îmbuibaţi, slugi, şpăgari, lacomi, hoţi, netrebnici şi nemernici! Îi vedem, îi ştim şi acceptăm de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sănătate. Opreşti, fluturi, drăgneni, ponţi, meleşcani, băseşti, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani şi lista asta nu se mai termină. Pe toţi îi ştim prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alţii cu aceleaşi metehne, stăpâni de locuri, instituţii şi sisteme".
De ce anume îi acuză acum Alex Dima? "Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea şi motiunea de cenzură, iar mai devreme, câţiva ani, s-au jucat cu justiţia. Totul pentru a-şi păstra posterioarele tăbăcite în jilţurile puterii şi pentru a nu intra la puşcărie. Ani la rând, am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat şi votat. Nu ştiu cum vom scăpa de acest coronavirus, dar ştiu sigur că de viruşii care ne-au condus în toţi aceşti ani, care au pus stăpânire pe tot şi toate trebuie să scăpăm! Altfel, vom tot muri cu zile!", crede el cu tărie.
 
"Acum staţi în case, dar când vom scăpa, ieşiţi, implicaţi-vă, uniţi-vă, luptaţi pentru drepturile şi comunităţile voastre, candidaţi!
Trebuie să îi schimbăm şi să ne schimbăm! Ca să scăpăm!", atrage el atenţia.

Citește și ...