News

Justin Bieber a postat primele fotografii de la nunta cu Hailey Baldwin: „Soţia mea e hot“

Justin Bieber a postat primele fotografii de la nunta cu Hailey Baldwin: „Soţia mea e hot“ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Au trecut doar câteva ore de când Justin Bieber şi Hailey Baldwin au ajuns în faţa altarului, însă artistul nu s-a putut abţine şi a postat deja pe internet primele fotografii de la nuntă.

Deoarece evenimentul a fost unul privat şi destul de intim, fiind invitate doar 200 de persoane, pe internet nu au apărut foarte multe imagini de la nuntă, primul care a postat fotografii fiind Justin Bieber, care a postat şi un mesaj pentru Hailey Baldwin: „Soţia mea este hot“.

În doar patru ore de când le-a împărtăşit fanilor două fotografii de la nuntă, în care apare alături de soţia lui, Hailey Baldwin, imaginile au reuşit să strângă aproape patru milioane de like-uri şi peste 45.000 de comentarii.

Pe lângă cele două fotografii postate de Justin Bieber pe Instagram, acesta a mai fost etichetat în câteva poze, astfel că fanii cântăreţului au putut vedea cât de fericit a fost acesta în ziua nunţii.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările