News

Justin Bieber: de la idolul adolescenţilor în 2009 la delicventul rebel din 2014

de admin

Justin Bieber: de la idolul adolescenţilor în 2009 la delicventul rebel din 2014

Acum 4 ani, Bieber era un puşti de 16 ani care prinsese gustul succesului internaţional cu muzica sa pop, devenind uşor un model de urmat pentru tinerii săi fani. Era şi un îndrăgostit declarat, iubitul altei artiste, Selena Gomez. Însă unde e micul star acum? În închisoare, după ce a condus beat o maşină, în timpul unei curse, de dragul distracţiei.

Cu puţin timp înainte de asta, şi vedetele au început să-l ia peste picior pentru scandalurile în care a intrat Bieber, fiind numit „idiot“, „un ordinar“ sau „un nimic“. Ca urmare, mulţi internauţi au postat şi fotografii ironice la adresa tânărului:


Să vedem de ce aceste reacţii: drumul lui Justin Bieber de la succesul ca adoelscent talentat la copilul teribil de azi

În 2009, Justin Bieber se prezenta umil, entuziast şi genul de copil de 15 ani gata să cucerească lumea cu visele sale mari. A început să câştige din ce în ce mai multă notorietate cu melodiile sale, ajungând în topurile Billboard. Au urmat 3 albume de mare succes, iar în 2010, a confirmat relaţia cu Selena Gomez.

Citeşte mai multe, click pe următoarea!

Deşi în februarie 2011, Justin spunea că “nu ar trebui să faci sex cu nimeni, decât dacă iubeşti persoana respectivă” şi că este un creştin adevărat, 2013 a fost anul în care artistul de 19 ani s-a dat pe brazdă: prostituate, petreceri cu droguri şi băutură, vandalism etc.

Tot în 2011, întâlneam un băiat umil, care mărturisea: „Ca să ai success, trebuie să studiezi mai-marii artişti“ şi care voia să fie la fel de cool precum James Bond. În acelaşi an, o fană susţinea că Justin a lăsat-o însărcinată.

În 2012, a urmat şi despărţirea de Selena Gomez, însă până în prezent, încă au o relaţie cu întreruperi, după cum are chef Justin, spre dezamăgirea noastră.

Anul 2013 a fost cireaşa de pe tort. Sau cireşele? Iată câteva dintre scandalurile în care s-a implicat Bieber!

Junele a postat pe Instagram mai multe poze controversate. Prima: el la un bordel brazilian, unde a petrecut 3 ore şi de la care a fost surprins plecând cu două fete spre holtelul său, într-o maşină separată.

A doua poză ni-l arată în postura de total diva, pe umerii bodyguarzilor săi, sus pe Marele Zid Chinezesc – o scenă din videoclipul unei melodii, însă totuşi, ideea e aceeaşi. Bieber fever pare că trebuie neapărat vindecată.

În martie, lui Justin i s-a urcat faima atât de mult la cap, că a început să se răţoiască şi la paparazzi. În Londra, unul dintre aceştia l-a numit “un mic idiot care ar trebui să se ducă naibii în America”. La care adolescentul a ameninţat că-l ia la bătaie, dar a fost reţinut de bodyguarzi. Tot în acelaşi an, o altă femeie – de 25 d ani – a susţinut că fiica sa este a cântăreţului, după ce amândoi petrecuseră în trecut o noapte în Miami. Între timp, s-a mai pozat singur dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns în presă.

În tot acest timp, micul mare artist a făcut furori în presa internaţională cu petrecerile decadente pe care le dădea acasă la el, cu speculaţiile privind faptul că este consumator de droguri recreaţionale şi cu actele de rebeliune – a se citi aruncatul cu ouă în casele vecinilor, urinatul în locuri publice…

Joi, superstarul a fost prins de poliţie pentru că a condus sub influenţa alcoolului, fără carnet, în timpul unei curse de maşini, în Miami, fiind arestat şi fotografiat în postura de deţinut. Cauţiunea a costat 2500 de dolari. Motivul pentru care Justin a fost arestat este, de fapt, pentru că trebui a să-şi menţină rolul de bad boy scăpat de sub control într-un mod total penibil: s-a apucat să injure poliţiştii şi s-a opus arestării!

Amuzant este că pe Internet, circulă şi o fotografie modificată, în care peste poza de mai sus s-a suprapus una cu chipul altei rebele transformate din idol al adolescenţilor într-o artistă controversată şi viciată: Miley Cyrus. Şi seamănă izbitor cei doi!

În orice caz, a scăpat. Ce poate să mai urmeze, decât declinul tipic vedetelor pierdute pe drumul ispititor al faimei? Sperăm, totuşi, să primească ajutor la timp.

FOTO WENN, REUTERS, Instagram