News

Justin Bieber, în lacrimi lângă Hailey Baldwin! A fost devastat de problemele Selenei Gomez?

Justin Bieber, în lacrimi lângă Hailey Baldwin! A fost devastat de problemele Selenei Gomez? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ieri, presa din întreaga lume a notat că Selena Gomez are probleme de sănătate, iar acest lucru i-a cauzat o depresie şi a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Imediat după ce ştirea a făcut înconjurul lumii, Justin Bieber, fostul ei iubit, a fost fotografiat de paparazzi în timp ce mergea la biserică şi părea destul de trist, probabil din cauza problemelor pe care le are artista.

Acum, cel care între timp s-a căsătorit cu Hailey Baldwin a fost surprins în maşină, alături de soţia lui, în timp ce plângea şi îşi ştergea lacrimile de la ochi. Potrivit tabloidelor, Justin Bieber chiar ar fi devastat de informaţiile primite cu privire la situaţia în care se află Selena Gomez.

„Justin Bieber s-a întristat când a aflat că Selena are probleme. În mare parte a zilei, după ce a auzit ştirile, a preferat să stea singur şi să mediteze. Selena îi este în continuare o persoană dragă şi vrea ca ea să aibă parte doar de lucruri bune“, a spus, pentru Entertainment Tonight, un apropiat de-al artistului.