Vedete

Justin Bieber încă are sentimente pentru Selena Gomez. De ce s-a căsătorit cu Hailey Baldwin?

Justin Bieber încă are sentimente pentru Selena Gomez. De ce s-a căsătorit cu Hailey Baldwin?

În luna septembrie, Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, la doar câteva luni după ce artistul s-a despărţit de Selena Gomez.

Presa tabloidă notează acum că, deşi este căsătorit, Justin Bieber încă are sentimente pentru cea care i-a fost iubită o foarte lungă perioadă de timp. Potrivit unor apropiaţi al celor doi, cântăreţul încă are sentimente pentru Selena Gomez, iar în prezent este devastat de faptul că artista are din nou probleme de sănătate.

„Selena a fost prima lui mare iubire şi a învăţat foarte multe de la ea. Şi relaţia în sine l-a ajutat pe Justin să se maturizeze. Iar acum, că ea are probleme de sănătate, el îşi doreşte să o ştie sănătoasă şi să îi fie alături“, a spus un apropiat de-al artiştilor.

Un alt apropiat de-al lui Justin Bieber a spus însă că artistul nu se gândeşte la Selena Gomez şi că este foarte fericit alături de Hailey Baldwin, iar lacrimile pe care le-a vărsat recent în public nu au nicio legătură cu fosta lui iubită.

Cu toate acestea, mai mulţi jurnalişti din străinătate, care au tratat pe larg subiectele legate de viaţa lui Justin Bieber, nu înţeleg de ce artistul s-a căsătorit atât de repede cu Hailey Baldwin.

Comentarii

Articole asemănătoare