News

Justin Bieber l-a convins pe Kanye West să încerce să-şi salveze căsnicia cu Kim Kardashian

Justin Bieber l-a convins pe Kanye West să încerce să-şi salveze căsnicia cu Kim Kardashian

Criza suferită, recent, în cuplul West – Kardashian rămâne, încă, nerezolvată, iar taberele sunt împărţite: unii încearcă să îi aducă împreună, alţii susţin că e momentul să divorţeze.

 

Cum le stă în fire celor din celebrul clan Kardashian, au prezentat mereu pe reţelele sociale viaţa perfectă, relaţiile perfecte, familiile perfecte şi iată cum, orice fisură, pentru mulţi firească, umană, devine, pentru ei, o dramă. Pentru prima dată în atâţia ani de căsnicie, mariajul lor este în pericol real, toate discuţiile plecând de la problemele mintale ale lui Kanye, diagnosticat, cu ani în urmă, cu tulburare bipolară. Pandemia nu i-a priit deloc, iar discuţiile în contradictoriu l-au determinat să părăsească căminul din California, pentru a se refugia la ferma lui din Wyoming. Acolo, departe de lume, rapperul a încercat să se concentreze pe muzică, mai exact a înregistrat piese noi şi s-a decis chiar să candideze pentru scaunul de la Casa Albă. În această perioadă, izolarea lui a fost totală, căci în zadar a încercat Kim să-l contacteze. El nu a răspuns la telefoane şi nici la mesaje. La începutul acestei săptămâni, însă, el şi soţia sa au reuşit să se întâlnească pe teren neutru, moment în care paparazzi au surprins-o pe Kim în lacrimi. Se pare că, înainte cu câteva zile de această întâlnire, prietenul bun al lui Kanye, Justin Bieber, a zburat personal la ferma din Wyoming pentru a-l determina să îşi mai dea o şansă.

Justin şi soţia lui au zburat la ferma Cody deţinută de Kanye pentru a-l îndupleca.

Justin are şi el probleme cu depresia şi gestionarea nervilor şi a empatizat, cumva, cu mentorul lui, erijându-se în mediator. Şi se pare că a fost cu succes, căci, fără el, West nu ar fi ajuns la sentimente mai bune în ceea ce priveşte relaţia cu Kim, pe care ajunsese să o acuze chiar şi de adulter. Ba mai mult, el a început să dea din casă, susţinând că mama fetelor, Kris Jenner, e cea care le forţează să mintă cu privire la vieţile lor perfecte.

Pentru a-şi proteja copiii, Kim a ales să nu le spună unde este tatăl lor, dar a preferat să justifice pe platformele sociale comportamentul circumspect al soţului ei: “După cum mulţi dintre voi ştiu, Kanye este bipolar. Oricine s-a confruntat vreodată cu această boală sau are lângă el o persoană iubită care se confruntă ştie cât de complicat şi dureros este să îi înţelegem. Nu am vorbit niciodată public despre asta şi despre cât de mult ne-a afectat căminul, pentru că sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu viaţa privată a lui Kanye. Dar astăzi simt că trebuie să o fac din cauza stigmatizării şi preconcepţiilor legate de boala lui mintală. A trăi cu tulburare bipolară nu diminuează şi nu estompează visurile şi ideile creative. Asta face parte din latura lui de geniu şi, după cum mulţi dintre voi aţi văzut, multe dintre visurile lui au devenit realitate”.

Kim a fost surprinsă plângând în hohote în maşina soţului ei, încercând aplanarea conflictului.

La cum îi ştim, avizi de publicitate şi visând la viaţa perfectă, ne aşteptăm la o împăcare cu artificii. Căci doar vine campania electorală pentru bipolarul care se visează preşedintele Statelor Unite ale Americii.  

Comentarii

Modifică Setările