Vedete

Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la o bătaie în ring! Conor McGregor vrea să organizeze lupta

Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la o bătaie în ring! Conor McGregor vrea să organizeze lupta

Toată lumea ştie deja că Justin Bieber este unul dintre cei mai ciudaţi artişti din lume şi că stările lui de spirit de schimbă des, însă puţină lume ştia că el vrea să devină un adevărat bătăuş.

Potrivit paginii de Twitter a celebrului artist, acesta l-a provocat pe Tom Cruise la o luptă în ring, însă nimeni nu ştie încă de ce a recurs Justin Bieber la acest gest. „Vreau să-l provoc pe Tom Cruise să lupte în octagon. Tom, dacă nu accepţi înseamnă că ţi-e frică şi nu o să poţi trăi cu vina asta. Cine este gata să organizeze lupta? @danawhite?“, a scris Justin Bieber pe Twitter.

Octagonul este ringul luptelor de genul MMA şi UFC, iar Dana White este preşedintele Ultimate Fighting Championship (UFC), însă cel care a reacţionat imediat la mesajul lui Justin Bieber a fost Conor McGregor, fost campion UFC: „Dacă Tom Cruise este cu adevărat bărbat şi va accepta provocarea, McGregor Sports and Entertainment va găzdui lupta“.

Deşi niciun reprezentat al lui Bieber sau Cruise nu a comentat mesajul de pe Twitter, pe YouTube a apărut  o scenă din filmul „Far and away“, în care Tom Cruise se luptă la un moment dat cu un alt actor, iar în clipul de pe YouTube Justin Bieber apare în rolul adversarului lui Tom Cruise.