News

Justin Bieber, primele declaraţii despre logodna cu Hailey Baldwin. Ce a spus artistul?

Justin Bieber, primele declaraţii despre logodna cu Hailey Baldwin. Ce a spus artistul?

Zilele trecute, după doar câteva luni de relaţie, Justin Bieber i-a oferit inelul de logodnă iubitei lui, Hailey Baldwin. Până astăzi, niciunul dintre cei doi iubiţi nu a spus nimic despre fericitul eveniment, însă acum Justin Bieber a făcut primele declaraţii.

Artistul a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de iubita lui, iar descrierea este una atipică pentru Justin Bieber.

„Am aşteptat un timp până să spun ceva, dar vorba circulă repede. Hailey, iubesc absolut tot ce are legătură cu tine. Sunt foarte fericit să petrec restul vieţii cu tine şi să aflu lucruri noi despre tine în fiecare zi. Te voi iubi încet, dar din tot sufletul. Promit să fiu capul familiei şi să fiu un om de onoare şi integru. Sper ca Iisus să ne ghideze în viaţă şi să ne facă să luăm cele mai bune decizii. Inima mea îţi aparţine în totalitate şi vei fi întotdeauna pe primul loc pentru mine. Hailey Baldwin, eşti iubirea vieţii mele şi nu aş vrea să trăiesc alături de altcineva. Mă faci un om mai bun şi ne completăm reciproc. Urmează cea mai frumoasă parte a vieţii mele. Totul capătă sens lângă tine. Sunt fericit că frăţiorul şi surioara mea vor avea ca exemplu un nou mariaj stabil şi îşi vor dori acelaşi lucru în viaţă. Dumnezeu a stabilit totul perfect pentru noi. Ne-am logodit în a şaptea zi din a şaptea lună. Numărul şapte este un număr magic, care reprezintă perfecţiunea spirituală. Dacă nu credeţi, căutaţi pe Google. Oare e o nebunie? Nu am plănuit nimic, totul a venit natural şi astfel avem viitorul asigurat. Vom fi mai fericiţi împreună la 70 de ani. Cel care îşi găseşte o soţie bună este răsplătit de Dumnezeu. Acesta este anul nostru norocos“, a scris artistul pe Instagram.

Modifică Setările