News

Justin Bieber şi-a invitat fosta iubită la nuntă! Ce alte ciudăţenii au avut loc la ceremonia nupţială a cântăreţului?

Justin Bieber şi-a invitat fosta iubită la nuntă! Ce alte ciudăţenii au avut loc la ceremonia nupţială a cântăreţului?

Aşteptam cu sufletul la gură marele eveniment şi iată că, pe 30 septembrie, cea de-a doua nuntă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin a avut, în sfârşit, loc! Şi nu fără mici semne de întrebare…

Erau deja căsătoriţi

Cei doi amorezi erau deja “luaţi”, Justin şi Hailey având parte de o ceremonie nupţială în septembrie 2018, la Starea Civilă din New York. Aşadar puteau sta liniştiţi, nu era nevoie de încă o ceremonie care să le certifice dragostea ce-i leagă. Ce i-a determinat totuşi să organizeze o a doua nuntă?

Socrul cântăreţului, Stephen Baldwin, a ţinut să facă lumină asupra acestui aspect şi a declarat, pentru TMZ, că perechea VIP îşi doreşte să fie uniţi pe veci şi în faţa lui Dumnezeu. Aşadar o ceremonie religioasă era un must!

“În calitate de creştini şi credincioşi, ei şi-au dorit spiritul Celui de Sus alături de ei în căsnicie. Dacă nu ar avea binecuvântarea lui Dumnezeu sunt de părere că le-ar fi mult mai greu să reuşească să rămână împreună şi să găsească liniştea sufletească şi fericirea în doi”, a declarat tatăl lui Hailey.

Modifică Setările