News

Justin Bieber şi Hailey Baldwin se gândesc la data nunţii! Când va avea loc fericitul eveniment?

Justin Bieber şi Hailey Baldwin se gândesc la data nunţii! Când va avea loc fericitul eveniment?

Hailey Baldwin et son fiancé Justin Bieber à la sortie du salon de coiffure Cutler Hair à New York, le 8 août 2018 Hailey Baldwin is seen at Cutler Hair Salon with her fiance Justin Bieber while he got a hair cut. The pair are seen leaving the salon in a good mood after an emotional couple of days. Photos that appear to show newly engaged Justin Bieber and Hailey Baldwin alternately crying and comforting each other have fans wondering what is going on. 8th august 2018

La începutul lunii iulie, Justin Bieber surprindea pe toată lumea. Aflat în vacanţă alături de Hailey Baldwin, artistul o cerea în căsătorie pe iubita lui, oferindu-i inelul de logodnă.

De atunci, relaţia lor a evoluat rapid, iar presa tabloidă din întreaga lume notează, citându-i pe apropiaţii cuplului, că Justin Bieber este mai fericit ca niciodată şi că o vede în Hailey Baldwin pe mama copiilor lui.

Astăzi, jurnaliştii de la TMZ notează că, deşi i-a oferit inelul în urmă cu o lună de zile, Justin nu se grăbeşte să stabilească data nunţii. Şi nu pentru că ar avea dubii în privinţa viitorului lor împreună, ci pentru că el este de părere că, odată ce i-a dat inelul lui Hailey, este ca şi cum deja s-ar fi căsătorit şi nimic nu îi mai poate despărţi. Mai mult decât atât, apropiaţii cântăreţului spun că în mintea şi în inima lui a fost mereu Hailey Baldwin, chiar dacă toată lumea credea că femeia pe care o iubeşte cel mai mult este Selena Gomez.

Din câte se pare, Justin Bieber şi Hailey Baldwin vor ca nunta să aibă loc în 2019 şi deja caută o dată disponibilă pentru fericitul eveniment.

Modifică Setările