News

Justin Bieber şi Selena Gomez, surprinşi sărutându-se la un meci de hockey

Justin Bieber şi Selena Gomez, surprinşi sărutându-se la un meci de hockey

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA - Justin Bieber gets an audience for his nightly ice hockey game. The Canadian singer is spotted playing while rumored on again girlfriend Selena Gomez cheers him on with her dog. She keeps it comfy in a black outfit as she keeps her cute dog by her side until Justin is done with his match. Pictured: Selena Gomez, Justin Bieber BACKGRID USA 15 NOVEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Se pare că ciorba reîncălzită are, în cazul lor, un gust la fel de bun. Pentru că fostul cuplu minune din muzică, Justin Bieber şi Selena Gomez, a decis să-şi mai dea o şansă.

Un lucru pe care îl bănuiam, până la urmă, de ceva timp, căci artista de 25 de ani şi canadianul de 23 au tot fost văzuţi petrecând timp împreună.

Ceea ce nu ştiam cu siguranţă este dacă cei doi sunt mai mult decât prieteni.

Imaginile surprinse de un fan pe 15 noiembrie, la un meci de hockey al lui Justin Bieber, ne lămuresc complet. O vedem aici pe Selena Gomez în tribune, făcându-i galerie cântăreţului şi, mai ales, aplecându-se la un moment dat peste balustrada care mărgineşte patinoarul pentru a-i da acestuia un sărut.

Ne bucurăm, până la urmă, pentru cei doi amorezi care s-au mai iubit cu intermitenţe din 2010 până în 2013 şi care şi-au reluat povestea după ce Selena Gomez s-a despărţit de The Weeknd, în vara aceasta.

Voi ce credeţi, de data aceasta va dura?

Foto: Hepta

Modifică Setările