News

Justin Bieber, surprins acasă la Selena Gomez. Ce se întâmplă între cei doi foşti?

Justin Bieber, surprins acasă la Selena Gomez. Ce se întâmplă între cei doi foşti?

Au avut o relaţie tumultuoasă, on-off, din 2011 şi până în 2014. Mulţi au suspinat atunci când s-au despărţit cei doi artişti şi tot atât de mulţi au sperat să se împace. Să fie pe cale să li se îndeplinească această dorinţă?

Nici vorbă, din câte ne spun apropiaţii! Ceea ce s-a întâmplat într-adevăr a fost că Bieber a vizitat-o pe fosta lui iubită în California, acolo unde aceasta deţine o vilă. Selena şi-a făcut apariţia la zece minute după ce Bieber a fost fotografiat întrând în acea casă, aşa că nici urmă de bănuială că nu s-au întâlnit.

Selena Gomez şi The Weeknd sunt împreună de un an

Totuşi, nu e vorba de nimic amoros. Ba mai mult, actualul iubit al Selenei, artistul The Weeknd, care e bun prieten cu Bieber, ştia foarte bine de această întrevedere. Vi se pare ciudat? Ei bine, aşa se întâmplă când doi foşti rămân în relaţii bune: se vizitează, petrec timpul împreună şi nimeni nu-şi face speranţe false.

Amintim că amândoi au declarat în presă că relaţia lor a fost una cu adevărat importantă şi că, deşi au suferit, au reuşit să treacă peste sfârşitul tragic şi să rămână prieteni.

foto: arhivă