Vedete

Justin Theroux, despre divorţul de Jennifer Aniston: ”O despărţire plictisitoare”

Justin Theroux, despre divorţul de Jennifer Aniston: ”O despărţire plictisitoare”

La sfârşitul anului 2017 au ales să meargă pe drumuri separate în viaţă, luându-i pe toţi prin surprindere. Divorţul a fost unul rapid şi fără explicaţii publice, Jen şi Justin alegând să nu-şi expună viaţa personală în vreun fel. Acum, actorul de 47 de ani a vorbit pentru prima dată despre separarea de cea care i-a fost soţie timp de doi ani.

Starul a vorbit cu cei de la New York Times despre despărţire şi a mărturisit că, în ciuda a tot, el şi fosta soţie încă sunt prieteni. ”Partea bună este că a fost, probabil, şi aici îmi aleg cuvintele cu atenţie, cea mai elegantă despărţire, în care n-a existat niciun fel de animozitate. Spun din nou, niciunul dintre noi nu e mort, niciunul nu caută să arunce cuţite înspre celălalt. A fost, mai degrabă, amiabilă. E plictisitor, dar, ştii, ne respectăm unul pe altul într-atât încât am făcut procesul să fie cât mai nedureros cu putinţă.

Theroux a spus că despărţirea a fost „sfâşietoare“, dar „numai din cauză că prietenia noastră nu va mai putea fi la fel. Dar prietenia se schimbă şi se transformă şi suntem mândri de asta.“

 

Comentarii

Modifică Setările