Filme

Justin Theroux o preferă pe Michelle Pfeiffer lui Jennifer Aniston?

Justin Theroux o preferă pe Michelle Pfeiffer lui Jennifer Aniston?

Iubitul lui Jen este cunoscut drept un „bad boy” veritabil, dar, până acum, s-a abţinut de la a face comentarii privind preferinţele sale feminine, cu accent pe colegele sale din Cetatea Filmului.

Dar recent, într-un interviu acordat cu prilejul lansării pe DVD a peliculei „Your Highness”, în care joacă rolul unui magician (oare a uzat de şiretlicurile pe care le-a deprins la filmări pentru a o vrăji astfel şi pe Jen?!), Justin a declarat că s-ar arunca oricând în foc pentru Michelle Pfeiffer sau, eventual, Jodie Foster, dive pe care le consideră vrednice de un astfel de efort. „Amândouă sunt femei extraordinare”, a comentat actorul.
Întrebat ce dificultăţi a avut de înfruntat în drumul său spre celebritate (şi, am putea adăuga, spre inima lui Aniston), Theroux a declarat candid că atât şcoala catolică, cât şi obsesia lui pentru filmele porno s-au dovedit la fel de mari obstacole. Oare ştie Jen de „pasiunile” deocheate ale jumătăţii sale? Sau uită de tot şi toate atunci când Justin îi mărturiseşte că a mai făcut o donaţie parohiei sale? Căci, declară Theroux, „nu sunt un erou, dar mama aşa mă consideră când merg cu ea, duminica, la biserică”. Exact pe gustul maternalei Jen, cu alte cuvinte!

„Your Highness” este distribuit şi în România pe DVD de Odeon Home Entertainment.

Foto: www.celebitchy.com, Odeon

Modifică Setările