News

Justin Timberlake a recunoscut că s-a iubit cu una dintre fetele de la Spice Girls!

Justin Timberlake a recunoscut că s-a iubit cu una dintre fetele de la Spice Girls!

Cu cine, mai exact? Ieri, Justin Timberlake a scăpat porumbelul la emisiunea lui Ellen DeGeneres...

Secretul a ieşit la iveală când Ellen i-a invitat pe băieţii de la NSYNC, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Lance Bass, JC Chasez şi Justin, reuniţi cu ocazia primirii unei stele pe Walk of Fame, să joace "Never Have I Ever"... Când Ellen a spus "Niciodată nu m-am cuplat cu o fată de la Spice Girls", conform regulilor, cel pentru care nu e valabilă propoziţia e provocat să recunoască. Iar Justin Timberlake nu s-a sfiit să spună: "Ba eu da, m-am cuplat!". Dar cu cine? Timberlake n-a vrut să dea mai multe detalii...

Însă un interviu scos la iveală din 2004, înregistrat la ITV, ne indică faptul că norocoasa este... Emma Bunton. Atunci Emma a fost întrebată dacă a fost cu Justin... "Ai avut o aventură de-o noapte cu el, nu-i aşa?", a întrebat, plin de îndrăzneală, gazda emisiunii. "Ah, Jonathan!", a fost răspunsul Emmei, care nici n-a confirmat, nici n-a infirmat atunci zvonul. "Am auzit că e adevărat!", a insistat Jonathan. "Am ieşit împreună şi am petrecut puţin, iar el a fost foarte drăguţ. El a menţionat asta altora, altfel eu n-aş fi suflat nimic", a completat Emma.

Fosta Spice Girls a mai fost abordată şi de revista Grazia, în 2016, pe acelaşi subiect al relaţiei cu Justin, care s-ar fi întâmplat în 2003. Iar Emma a răspuns: "La asta va trebui să spun No Comment!".

Emma Bunton e norocoasa care s-a iubit cu Justin...

Foto: Getty Images

Modifică Setările