News

Justin Timberlake a sărbătorit-o pe Jessica Biel cu o super-petrecere. Iată cum s-au distrat!

Justin Timberlake a sărbătorit-o pe Jessica Biel cu o super-petrecere. Iată cum s-au distrat!

Aşa ne dăm seama cât de fun e să fii căsătorită cu Justin Timberlake! Cântăreţul i-a organizat o petrecere tematică soţiei sale, actriţa Jessica Biel, cu ocazia împlinirii celor 36 de ani!

Jessica-Justin

În weekend, a fost mare petrecere în familia Timberlake-Biel. Jessica a împlinit 36 de ani, ocazie cu care artistul a pus la cale o petrecere în toată regula. Cea care ne-a dat de veste a fost chiar actriţa, postând pe contul ei de Instagram o fotografie care ni-i arăta pe cei doi soţi purtând tricouri asortate, cu mesajul „Make America Skate Again”, căci – aţi ghicit – petrecerea era cu şi despre role.

jessica biel justin timberlake
Jess a împlinit 36 de ani şi a fost sărbătorită cu o petrecere tematică

”Aşa arată o petrecere aniversară de vis”, spune Jessica despre petrecerea pe care soţul ei a pus-o la cale în onoarea ei. În alte fotografii şi video-uri, cei doi soţi apar pe role, distrându-se alături de prietenii lor, într-un cadru inspirat din anii `70.

Jessica-Biel
Jessica s-a arătat încântată de surpriza soţului ei

”Îţi mulţumesc, iubirea mea, pentru că mi-ai organizat cea mai tare petrecere tematică. Te iubesc până la lună şi-napoi. Apoi înapoi din nou”, a postat Jess pe contul ei de Instagram drept mulţumire pentru artist.

When you throw a roller skating Bday party for your wife but you can't figure out how to wear your hat... #MakeAmericaSkateAgain

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

foto: Instagram