News

Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au izolat în munţi de teama coronavirusului

Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au izolat în munţi de teama coronavirusului camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nici lor nu le e uşor! Justin Timberlake, Jessica Biel şi băieţelul lor s-au izolat în munţi de teama coronavirusului. 

Fiecare a procedat cum a ştiut mai bine sau cum le-a recomandat autorităţile pentru a se izola din cauza coronavirusului care a făcut victime peste tot în lume. Justin Timberlake a decis să îi ia toată familia şi să intre în carantină, dar nu unde obişnuiau să locuiască de obicei, ci la o casă, în munţi. 

Anunţul l-a făcut chiar cântăreţul printr-o postare publică pe Instagram: "Aici, afară, în izolare, alături de familie şi înconjuraţi de natură. Sper că voi sunteţi în siguranţă, sănătoşi. Trebuie să fim uniţi şi să avem grijă unii de alţii în timpul acestei crize. (...)

E panică şi haos, dar în acelaşi timp avem o mulţime de modalităţi de a ajuta.". Totodată, Justin Timberlake a iniţiat pe contul său o serie de donaţii unde fanii lui pot da bani pentru lupa împotriva coornavirusului. 

 

Acesta a postat şi o poză sugestivă în care apare Jessica Biel, în zăpadă, în peisajul superb de iarnă. Se pare că lucrurile au revenit la normal între cei doi după ce au apărut zvonuri că Justin ar fi fost infidel. 

Ce spune Justin Timberlake despre scandalul infidelităţii sale

În urmă cu câteva luni, Timberlake a ieşit la un bar din New Orleans pentru a se relaxa după filmări chiar alături de actriţa care o joacă în film pe iubita lui. După câteva pahare care l-au ameţit, Justin s-a relaxat într-atât încât n-a fost deloc deranjat când Alisha şi-a odihnit mâna pe piciorul lui... Iar din vorbă-n vorbă, cei doi au ajuns să se ţină de mână pe sub masă.

Au apărut apoi zvonuri că cei doi soţi ar divorţa. Apropiaţii spuneau că Timberlake s-a simţit vinovat pentru scena surprinsă. El a recunoscut în faţa lor că se îmbătase ş căi s-a lăsat dus de val. Iar Jessica, de partea cealaltă, încearca să pară relaxată şi să glumească pe seama pozelor. "Amândoi încearcă să minimalizeze ceea ce s-a întâmplat. Dar e clar că au fost nişte gesturi deplasate acolo, care ar face pe orice soţie să nu se simtă în largul ei", a comentat pentru E! unul dintre apropiaţi.

În acelaşi timp, însă, prietenii spun că nu ar fi cazul de infidelitate, că între Justin şi Alicia nu s-a întâmplat nimic, iar mariajul lui cu Jessica Biel nu e în pericol. 

Modifică Setările