News

Justin Timberlake: ”Sunt tată acum!”

de admin

Fericire mare în familia cântăreţului Justin Timberlake şi a actriţei Jessica Biel. Sâmbătă, Jessica Biel a adus pe lume un băieţel, primul copil al cuplului.

În vârstă de 33 de ani, Jessica Biel a născut un băieţel, care a primit numele Silas Randall Timberlake, potrivit reprezentanţilor actriţei. Atât mama, cât şi băieţelul se simt foarte bine şi cel mai probabil, vor părăsi spitalul cât de curând.

Una dintre primele reacţii din social media i-a aparţinut mamei cântăreţului care i-a felicitat pe tinerii părinţi, fericită că familia lor s-a mai mărit cu un membru: ”Fiul meu şi frumoasa lui soţie mi-au dăruit cel mai preţios dar din lume! Silas Randall Timberlake! Numit după tatăl meu şi fiul meu! Viaţa e frumoasă şi n-am putea fi mai fericiţi!”, a scris proaspăta bunica pe facebook.

Justin Timberlake a confirmat abia pe 31 ianuarie, cu ocazia celei de-a 34-a aniversări a lui, faptul că va deveni în curând tată, întrucât soţia sa, actriţa Jessica Biel, era însărcinată cu primul copil al cuplului.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.