Fashion

Kaia Gerber s-a transformat în Jackie Kennedy, iar asemănarea este izbitoare

Kaia Gerber s-a transformat în Jackie Kennedy, iar asemănarea este izbitoare

Fiica lui Cindy Crawford este o revelaţie în industria fashion, iar anul 2017 şi începutul de an 2018 au fost profitabile din punct de vedere al carierei. Kaia Gerber a defilat pentru case de modă celebre în show-urile de ls Săptămâna Modei de la Paris, Milano sau New York, iar evoluţia sa este una surprinzătoare.

În vârstă de 16 ani, Kaia este ambiţioasă şi vrea să-şi facă un nume pe cont propriu, fără a beneficia de avantajele ce vin la pachet cu nişte părinţi celebrii. Tânăra a impresionat în cea mai nouă defilare a sa de la Săptămâna Modei de la Milano, întruchipând-o pe celebra Jackie Kennedy, iar asemănarea este izbitoare.

Jackie Kennedy

A avut onoarea de a fi copia fidelă a soţiei celui de-al 35-lea Preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, cu un machiaj asemănător, aceeaşi coafură şi haine în stilul anilor 1960. Prezentă în show-ul Moschino, adolescenta a fost foarte elegantă într-un costum portocaliu format din fustă dreaptă şi un sacou cu fermoar pe o parte.

Kaia s-a asigurat că toţi ochii sunt pe ea în timp ce defila plină de încredere pe podium, încălţată cu pantofi stiletto şi cu o pălărie pe cap. Nici părul tuns bob, cu breton pe o parte şi întors la vârsfuri, coafura inconică a fostei Prime Doamne a Americii, nu a lipsit, completând de minune imaginea elegantă.

Foto: Instagram, Getty Images

Modifică Setările